Articles

София Комерс Кредит Груп АД е регистрирана финансова институция с опит в кредитирането от 2006 година насам. Ние се ангажираме да ви предоставяме удобни и бързи заеми за покриване на всякакви неочаквани разходи в живота ви.

Дружество София Комерс Кредит Груп АД е създадено още през 2006 година. Екипът ни специализира в отпускането на бързи кредити, обезпечени с ипотека, както и на микрокредити без обезпечение за физически и юридически лица.

София Комерс Кредит Груп притежава регистрирация по чл.3, ал.1 от Закона за кредитните институции. За да увеличим кредитния си портфейл, през 2007 година емитирахме публична емисия облигации, която беше погасена през 2010 г.

Към момента, София Комерс Кредит Груп разполага с една от най-широките мрежи от партньорски офиси в страната.

Ипотечни кредити

За ситуациите, когато имате спешна необходимост от сума между 7000 и 100 000 лв. Предоставяме ви заема на базата на ипотека на застроен имот в или близо до големите областните градове в страната. Можете да се възползвате от ипотечен кредит независимо от вашето кредитно досие, без нужда да ни доказвате доход и без да плащате каквито и да било такси за одобрение и оценка на имота за ипотека. Цялата процедура по отпускане на ипотечен кредит не отнема повече от седмица. 

Бърз кредит до 3000 лв.

Създадохме продуктите „Седмичен кредит” и „Месечен кредит”, за да отговорим на честите финансови затруднения на българина преди заплата. В зависимост от микро кредита, който изберете, можете да заемете суми от 100 до 150 лв (с месечни вноски) или от 200 до 3000 лв (с месечни или седмични вноски). Малкият кредит ще покрие недостига ви от средства в даден момент и ще ви спести излишни тревоги. 

Ако сте изтеглили повече от 3 кредита, без просрочия по тях, вие ставате наш VIP клиент! 
Като VIP Клиент получавате големи отстъпки от всеки следващ кредит и можете да теглите суми по-високи от 1000 лв.

 
Уеб Кредит - онлайн рекламен партньорски портал на компанията София Комерс. Още..
 
Общи Условия за предоставяне на кредити от София Комерс Кредит Груп .Виж повече
  София Комерс Кредит Груп
 
Работно време тел: 0700 11 755
понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч.