Ипотечен кредит БЕЗ доказване на доход!

Размера на кредитите ни е от 7 000 лева до 100 000 лева за срок на погасяване от 3 месеца до 7 години. Главното условие да получите заем е да го обезчите с недвижим имот, като например апартамент, къща, магазин, офис, парцел или земеделска земя..

 

0% лихва, 0% оскъпяване и такси в случай, че го погасите до третия месец включително.

 

Независимо от кредитната Ви история! Без скрити разходи и такси!

 

За ситуациите, когато имате спешна необходимост от сума между 7000 и 100 000 лв. Предоставяме ви заема на базата на ипотека на застроен имот в или близо до големите областните градове в страната. Можете да се възползвате независимо от вашето кредитно досие, без нужда да ни доказвате доход и без да плащате каквито и да било такси за одобрение и оценка на имота за ипотека. Цялата процедура не отнема повече от седмица. 

 

С нашите кредити Вие получавате:

  •  Безплатна оценка.
  • Финансиране за всякакви цели.
  • Фиксирана лихва за целия период.
  • Обслужване без такси и комисионни.
  • Предварително одобрение още същия ден.
  • Опростена процедура по разглеждане и отпускане.

 

 

Срокът на кредитите е от 3 до 84 месеца. Максималният годишен лихвен процент (ГПР) е 50%. Представителен пример за общия размер на кредита, общите разходи по кредита за потребителя, общата сума, дължима от потребителя, и ГПР по кредита: Кредит в размер на 5000 евро за срок 3 месеца, при 2,95 % месечна лихва: - общ размер на кредита – 5000 евро - общи разходи по кредита – нотариални такси за учредяване – примерна сума – 290 лв - месечна вноска: 147.5 евро - общата сума, дължима от потребителя: 5442.5 евро - главницата се погасява с последната вноска ко кредита - ГПР по кредита: 41.75% - възможни допълнителни разходи по кредита, които не са включени в общите разходи по кредита за потребителя, дължими по договора за кредит – в случаите на неизпълнение на Потребителя

 

КРЕДИТ БЕЗ ЛИХВА

за първите 3-ри месеца

Без доказване на доход

Безплатна оценка

Без скрити такси

Без бюрокрация

Усвояваш до 5 дни

 
 

 
Уеб Кредит - онлайн рекламен партньорски портал на компанията София Комерс. Още..
 
Общи Условия за предоставяне на кредити от София Комерс Кредит Груп .Виж повече
  София Комерс Кредит Груп
 
Работно време 
понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч.