Ипотечен кредит БЕЗ доказване на доход!

Размера на кредитите ни е от 7 000 лева до 100 000 лева за срок на погасяване от 3 месеца до 7 години. Главното условие да получите заем е да го обезчите с недвижим имот, като например апартамент, къща, магазин, офис, парцел или земеделска земя..

 

0% лихва, 0% оскъпяване и такси в случай, че го погасите до третия месец включително.

 

Независимо от кредитната Ви история! Без скрити разходи и такси!

 

За ситуациите, когато имате спешна необходимост от сума между 7000 и 100 000 лв. Предоставяме ви заема на базата на ипотека на застроен имот в или близо до големите областните градове в страната. Можете да се възползвате независимо от вашето кредитно досие, без нужда да ни доказвате доход и без да плащате каквито и да било такси за одобрение и оценка на имота за ипотека. Цялата процедура не отнема повече от седмица. 

 

С нашите кредити Вие получавате:

  •  Безплатна оценка.
  • Финансиране за всякакви цели.
  • Фиксирана лихва за целия период.
  • Обслужване без такси и комисионни.
  • Предварително одобрение още същия ден.
  • Опростена процедура по разглеждане и отпускане.

 

 

Срокът на кредитите е от 3 до 84 месеца. Максималният годишен лихвен процент (ГПР) е 50%. Представителен пример за общия размер на кредита, общите разходи по кредита за потребителя, общата сума, дължима от потребителя, и ГПР по кредита: Кредит в размер на 5000 евро за срок 3 месеца, при 2,95 % месечна лихва: - общ размер на кредита – 5000 евро - общи разходи по кредита – нотариални такси за учредяване – примерна сума – 290 лв - месечна вноска: 147.5 евро - общата сума, дължима от потребителя: 5442.5 евро - главницата се погасява с последната вноска ко кредита - ГПР по кредита: 41.75% - възможни допълнителни разходи по кредита, които не са включени в общите разходи по кредита за потребителя, дължими по договора за кредит – в случаите на неизпълнение на Потребителя

 

КРЕДИТ БЕЗ ЛИХВА

за първите 3-ри месеца

Без доказване на доход

Безплатна оценка

Без скрити такси

Без бюрокрация

Усвояваш до 5 дни

 
 

 
Уеб Кредит - онлайн рекламен партньорски портал на компанията София Комерс. Още..
 
Общи Условия за предоставяне на кредити от София Комерс Кредит Груп .Виж повече
  София Комерс Кредит Груп
 
Работно време тел: 0700 11 755
понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч.